29 oktober 2014

Premium prijs voor Klaaysen bij German Design Award 2015

De internationale jury van de German Design Council onderscheidt de kantoormeubelen van Aviator line® met de ‘Special Mention’ van de German Design Awards in de categorie ‘Office’. Designer Bert Klaaysen van Klaaysen Design mag voor de tweede keer deze prestigieuze vermelding achter zijn naam schrijven.

Bert Klaaysen: “Ik ben ongelooflijk trots dat Aviator line® uit 2.250 inzendingen in 10 categorieën is onderscheiden met deze prijs. De concurrentie was groot. De speciale vermelding wordt door de Rat für Formgebung alleen toegekend aan producten met een toonaangevend design. Ik beschouw het als een bijzondere erkenning dat ik deze internationale prijs voor de tweede keer in ontvangst mag nemen.”

Eigenwijs design biedt oplossingen voor individuele eisen

Aviator line® is het antwoord op de vraag of werken ook leuk en inspirerend kan zijn. Ontworpen vanuit de gedachte ‘less is more’, biedt het eigenwijze design oplossingen voor de individuele eisen zoals werkplezier, creativiteit en gezondheid. Dé perfecte manier om elkaar in een inspirerende werkomgeving te ontmoeten. Aviator line® is daardoor een waardevolle toevoeging voor het nieuwe werken, voor de onderneming van vandaag en de toekomst, waarbij de medewerker zelf aan het roer staat: ‘Be your own pilot!’

Aviator line® is door gezamenlijke bevlogenheid en inzet tot stand gekomen. Naast het idee en ontwerp van Bert Klaaysen tekende Wouter Klaaysen van dive creative voor het grafisch ontwerp en communicatie. De ontwikkeling en productie van de meubels van Aviator line® zijn in handen van Richter Möbelwerkstätten.

Over de German Design Award

Jaarlijks wordt de German Design Award uitgereikt door de Duitse Raad van Vormgeving. Zij vertegenwoordigen al 60 jaar nationaal en internationaal design in Duitsland. De jury van de German Design Award 2015, bestaat uit een panel van 30 experts uit verschillende vakgebieden. Zij kunnen een stem uitbrengen over 10 verschillende categorieën. Zij beoordelen de inzendingen op verschillende criteria zoals; kwaliteit van het ontwerp, de mate van innovativiteit, merkwaarde, functionaliteit, ergonomie en ecologische compatibiliteit. De prijsuitreiking vindt plaats op 13 februari in Frankfurt.

Inschrijven nieuwsbrief