Be your own pilot

Aviator line® is ontworpen vanuit een tomeloze drang te laten zien hoe het werken van deze tijd is: onafhankelijk, actief en met lef. Speciaal voor ondernemers en bedrijven die hun eigen koers bepalen. Aviator line® creëert sfeer en als de sfeer klopt, klopt alles. Er ontstaat letterlijk ruimte om te werken op een manier die past bij nu. Doe wat je moet doen. Waar en hoe jij dat wilt. Be your own pilot.

Design als werkinspiratie

Aviator line® is een vertaling van de gedachte dat het Nieuwe Werken al lang niet nieuw meer is. Het werken van nu is onafhankelijk van plaats en tijd en kenmerkt zich door digitalisering en flexibilisering van arbeid. De meubels zijn ontworpen met als uitgangspunt ‘less is more’.

Het programma onderscheidt zich door het gebruiksgemak, waardoor veel vrijheid voor de gebruiker ontstaat. Aero-desk is door de intelligente bladconstructie en flexibiliteit, een perfect werkmeubel. Navigator-cube zorgt voor een actieve zithouding een verrassende berging onder de zitting: Flap.

Aviator line® is een ontwerp van Bert Klaaysen, van Klaaysen design. Grafisch design is van Wouter Klaaysen, Dive creative. Waarbij een simpel idee uit het hart naar het hoofd is gegaan, geland op papier en tot leven gekomen. De meubellijn vormt nu een waardevolle toevoeging aan het werken van nu, voor de ondernemer van nu en de toekomst.
Neem het heft zelf in handen: “Be your own pilot and design your own space”.

Contact

On Air Furniture BV
Postbus 939
7301 BD Apeldoorn

T: +31 55 526 38 70
M: info@onairfurniture.com