1 mei 2014

Eenvoud als oplossing voor flexibel werken

Als werkgever moet je aantrekkelijk zijn voor de steeds schaarser wordende talenten op de arbeidsmarkt. Het gaat een werknemer steeds vaker om een inspirerende, creatieve en gezonde werkplek, waar veel ruimte is voor ontmoeting, creativiteit, samenwerking, flexibiliteit en individuele groei.

Gelukkige werknemers werken effectiever en efficiënter
De nieuwe uitdaging voor een werkgever is om een aantrekkelijke werkomgeving te creëren die inspeelt op de wensen van de werknemer. Het goede gevoel van een werknemer, zorgt namelijk voor veel voordelen. Zo produceert een gelukkige werknemer 20% meer dan een collega die in een minder plezierige werkomgeving werkt. Een goed gevoel leidt tevens tot minder stress, wat weer leidt tot minder ziekteverzuim. Wie zich als werkgever richt op het geluk en de gezondheid van de werknemer, is aantrekkelijk voor zowel bestaande werknemers als de nieuwe talenten op de arbeidsmarkt. Design biedt een aantal directe oplossingen om een aantrekkelijke, inspirerende en gezonde werkgever te zijn.

De eenvoud van de Aviator Line® als oplossing
“De oplossing voor vraagstukken als deze zit hem vaak in eenvoud,” zo zegt designer Bert Klaaysen. “Met de Aviator Line® creëren we oplossingen voor de individuele eisen zoals werkplezier, creativiteit en gezondheid en bieden we tevens een oplossing om elkaar in een inspirerende werkomgeving te ontmoeten.”

Het eigenwijze design van de Aviator Line® onderscheidt zich door zoveel mogelijk vrijheid te bieden aan gebruikers dankzij het gebruikersgemak; de Aero door beenvrijheid, een rank design en een goede look-and-feel. De Navigator zorgt voor een actieve gezonde zithouding. De Flap geeft de nodige ruimte om spullen op te bergen. Tevens is deze te voorzien van een logo of tekst van bedrijf of organisatie. De Aviator line® is een waardevolle toevoeging aan het werken van nu, voor de onderneming van morgen en de toekomst. “Be your own pilot!”

Voor meer informatie over Aviator Line® kan men terecht op: www.aviator-line.com.

Beleef het effect van design in onze Designstudio
Om te zien wat de meerwaarde van design is in de dagelijkse praktijk en hoe je een werkomgeving creëert waarbij werkplezier, creativiteit, ontmoeting en gezondheid centraal staat, kan men terecht in de Designstudio van Klaaysen design. Hier treft men onder meer de Aviator Line®.

De Designstudio omvat naast de Aviator Line® ook een indruk van de saltego-lijn, die de German Design Award 2014 “special mention” in de wacht sleepte.

Bij een bezoek aan de Designstudio krijgt men een bevestiging van onze visie op design en ontvangt men meer informatie over het effect van en de transformatie naar een aantrekkelijke werkomgeving.

De Designstudio van Klaaysen design vindt u aan het Kanaalpad 61, 7321 AA Apeldoorn en is op afspraak te bezoeken.
Bel voor een afspraak On Air Furniture B.V.: T. 055 526 38 70
of stuur een mail:  info@onairfurniture.com

On Air Furniture B.V.
Postbus 939
7301 BD Apeldoorn

Inschrijven nieuwsbrief