Design

Ontwerp Aviator line®

Aviator line® is een idee en ontwerp van Bert klaaysen dat al 6 jaar geleden ontstaan is. Net als het rijpen van een goede wijn heeft dit ontwerp zijn tijd nodig gehad. Een simpel idee is uit het hart, naar het hoofd gegaan, geland en op papier tot leven gekomen. Als uitgangspunt moest het idee simpel zijn: ruimte te bieden voor creatief denken en werken voor de nieuwe generatie van ondernemers. Verantwoordelijk voor de grafische vormgeving en art direction is Wouter Klaaysen. Met deze gezamenlijke bevlogenheid is Aviator line® tot stand gekomen. Vanuit een tomeloze drang te laten zien hoe het werken van deze tijd is: onafhankelijk, actief en met lef. Speciaal  voor ondernemers en bedrijven die hun eigen koers bepalen. Het grafisch ontwerp, website, muziek videoclip en art direction, is o.a. van Wouter Klaaysen.

Over Bert Klaaysen

Bert Klaaysen is al decennia lang een zeer betrokken, zelfstandig, meubel- en interieurdesigner. Eigenzinnig, origineel en kritisch. Naar zichzelf en zijn opdrachten. Hij vertaalt de wensen van de gebruiker naar een concrete oplossing. Dit doet hij niet alleen. Hij heeft een breed en internationaal netwerk om zich heen. En ja, ondanks al die uiteenlopende projecten zet hij graag dat extra stapje. Voor ieder project, klein of groot. Met dezelfde bevlogenheid. Meer weten over Klaaysen design?

Over Wouter Klaaysen

Ik ben Wouter Klaaysen, creatief ondernemend met Dive creative. Ik observeer en luister naar wat me interesseert. Muziek speelt een belangrijke rol in mijn leven. Ik luister er graag naar en maak ook zelf muziek. Omdat het verhaal mij prikkelt. Je kunt het niet zien maar het zit wel in je eigen verbeelding. Iedereen beleeft het op zijn of haar eigen manier. Dit inspireert mij in het bedenken van wat er nog niet is maar wat wel gewenst is. Stap voor stap. Op weg naar een nieuw ontwerp van Dive creative Apeldoorn.